Dec 8, 2007, 9:16 PM

Вик в мрака 

  Poetry » Other
1040 0 1

Вик в мрака


Някой произнесе името ми в мрака,
шепнешком и тихо отнякъде го чух.
Някой ме извика, призова съдбата.
Някой го прошепна, за да бъде чут.

Някой ме извика, без дори да знае,
че сега ще чуя предсмъртния му вик.
Някой не желае повече да страда,
а да свърши всичко сега и тук.

© Ралица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??