22 янв. 2018 г., 13:48

Викинги 

  Поэзия » Оды и поэмы, Другая
928 1 3

 

Страшни шлемове се виждат,
всичко изпълва се с насилие.
Гневни викинги прииждат,
кръв хвърчи във изобилие.

 

Окървавени мечове развяват,
и за никой не е изненада.
Че враговете побеждават,
после къркат за награда!

 

© Dede Все права защищены

Дано и това стихотворение се хареса на почитателите на древните и мрачни времена!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??