22.01.2018 г., 13:48 ч.

Викинги 

  Поезия » Оди и поеми, Друга
927 1 3

 

Страшни шлемове се виждат,
всичко изпълва се с насилие.
Гневни викинги прииждат,
кръв хвърчи във изобилие.

 

Окървавени мечове развяват,
и за никой не е изненада.
Че враговете побеждават,
после къркат за награда!

 

© Dede Всички права запазени

Дано и това стихотворение се хареса на почитателите на древните и мрачни времена!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??