Jan 22, 2018, 1:48 PM

Викинги 

  Poetry » Odys and poems, Other
929 1 3

 

Страшни шлемове се виждат,
всичко изпълва се с насилие.
Гневни викинги прииждат,
кръв хвърчи във изобилие.

 

Окървавени мечове развяват,
и за никой не е изненада.
Че враговете побеждават,
после къркат за награда!

 

© Dede All rights reserved.

Дано и това стихотворение се хареса на почитателите на древните и мрачни времена!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??