Винаги в любов
Любовта е чувството, което
в най-ранна възраст се поражда у детето.
То обича своята майка мила,
която със безкрайната си обич го дарила.
Ден след ден, израснало с любов,
ще живее то със божи благослов.
Дните ще прииждат и ще порасте,
и няма то да бъде вече мъничко дете.
Ала любовта в сърцето
към семейството, което
любов безкрайна му дари,
никога няма да се заличи.
© Красимир Тодоров Все права защищены