26.09.2013 г., 13:23 ч.

Винаги с любов 

  Поезия
577 0 1

Винаги в любов

 

 

Любовта е чувството, което

в най-ранна възраст се поражда у  детето.

То обича своята майка мила,

която със безкрайната си обич го дарила.

 

Ден след ден, израснало с любов,

ще живее то със божи благослов.

Дните ще прииждат и ще порасте,

и няма то да бъде вече мъничко дете.

 

Ала любовта в сърцето

към семейството, което

любов безкрайна му дари,

никога няма да се заличи.

 

© Красимир Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??