31 мая 2006 г., 23:24

винете него 

  Поэзия
760 0 2

Защо говорят всички:
"Я вижте я, нещастницата,
разваля тя семеиства!"
Защо в очите им виновна винаги е другата жена?
Не може тя сама да разпали любовта?!
Винаги има един, който сваля звезди,
винаги има един, който гради лажливи мечти,
винаги има един, който уж влюбва се безмерно много,
а после просто казва сбогом.
Него другите не го вълнуват.
Той забавлява се на макс.
Играе си, разпалва огъня, но само на шега.
Припламне ли, в миг изчезва и от него няма и следа.
Отива си!
Назад дори не гледа -
колко жертви оставя в пепелта.
Той е виновника.
Той е неудачника.
Той руши семейства, а не тя.
Винете него, а нея съжалете - тя влюбена е в мъжа с две лица.

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??