15 мая 2009 г., 11:40

Виното на любовта 

  Поэзия » Любовная
1728 0 12

Изгубих се в безкрая на очите,

дарили ме със нежна топлина,

в магията на устните ни впити

и в ненаситната ни дива страст.


 

Открих те и в душата си те пуснах,

вселена даде ми и с теб горя

и жаждата погасям в твойте устни,

и пием виното на любовта.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??