Изгубих се в безкрая на очите,
дарили ме със нежна топлина,
в магията на устните ни впити
и в ненаситната ни дива страст.
Открих те и в душата си те пуснах,
вселена даде ми и с теб горя
и жаждата погасям в твойте устни,
и пием виното на любовта.
© Евдокия Иванова Всички права запазени
вселена даде ми и с теб горя
Започвам заради теб да пия вино!!!