May 15, 2009, 11:40 AM

Виното на любовта 

  Poetry » Love
1738 0 12

Изгубих се в безкрая на очите,

дарили ме със нежна топлина,

в магията на устните ни впити

и в ненаситната ни дива страст.


 

Открих те и в душата си те пуснах,

вселена даде ми и с теб горя

и жаждата погасям в твойте устни,

и пием виното на любовта.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??