Ти забрави ме,
не ме обичаш вече.
Да, виновна съм, признавам.
И таз вина живота ми обрече.
Сега сама съм
и до болка се разкайвам,
но ти вече тръгна си,
дори да викам и да съжалявам.
Прости ми! Само туй те моля,
не ме запомняй с моите лъжи.
запази в сърцето си красивите моменти -
така по-малко ще боли...
© Ивелина Станева Все права защищены