19 дек. 2007 г., 06:50

Виолина 

  Поэзия » Любовная
809 1 12

ВИОЛИНА


Сърцето ми удар пропуска,
когато минаваща жена
има твоята прическа
или твоята снага.

И душата ми горчиво отново тъжи
за магията, която не успя да задържи.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??