Dec 19, 2007, 6:50 AM

Виолина 

  Poetry » Love
811 1 12

ВИОЛИНА


Сърцето ми удар пропуска,
когато минаваща жена
има твоята прическа
или твоята снага.

И душата ми горчиво отново тъжи
за магията, която не успя да задържи.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??