4 сент. 2009 г., 12:26

Виртуален свят 

  Поэзия
428 0 0

Живеем в ерата на интернет и технологии модерни

и вече начинът ни на общуване осъществява се чрез тях,

така се запознахме и открихме, без дори да се погледнем,

но си допаднахме със сходни интереси, разсъждения и мисли.

 

Зад компа понякога е трудно веднага всичко да се разгадае,

но ще се опитам частите на истината правилна да подредя,

с което постепенно с яснота  да се разкрие

на каква дълбочина е дъното на твоята душа.

 

От първия контакт дори си нямах напредстава

за външния ти образ, какви са твоите очи, коса,

но с разговори дълги, съобщения на skype, E-мail-и

успях да доловя добронамереност, за което ти БЛАГОДАРЯ.

 

Дано останеш си такъв и нишката не се прекъсне

и винаги да се допълваме със знания и личен опит,

и винаги добри приятели да си останем,

защото човек е по-богат с тях и колкото пари да има.

 

 

                                                              VAK14.04.2009

                                                              valencia

© Веселка Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??