Живеем в ерата на интернет и технологии модерни
и вече начинът ни на общуване осъществява се чрез тях,
така се запознахме и открихме, без дори да се погледнем,
но си допаднахме със сходни интереси, разсъждения и мисли.
Зад компа понякога е трудно веднага всичко да се разгадае,
но ще се опитам частите на истината правилна да подредя,
с което постепенно с яснота да се разкрие
на каква дълбочина е дъното на твоята душа.
От първия контакт дори си нямах напредстава
за външния ти образ, какви са твоите очи, коса,
но с разговори дълги, съобщения на skype, E-мail-и
успях да доловя добронамереност, за което ти БЛАГОДАРЯ.
Дано останеш си такъв и нишката не се прекъсне
и винаги да се допълваме със знания и личен опит,
и винаги добри приятели да си останем,
защото човек е по-богат с тях и колкото пари да има.
VAK14.04.2009
valencia
© Веселка Николова Всички права запазени