ВИРТУАЛНА ЛЮБОВ
Една виртуална нелепа любов ме катурна
със страстта на Месалина
и като безмилостна буря
безпощадно през сърцето ми премина
и го изгори. Но вместо да умре,
то хвана ритъма на птиците
и от звяра в мене се роди човек.
Как става ли? Опитайте.
© Ангел Веселинов Все права защищены