14 июн. 2009 г., 20:01

Вкоренен 

  Поэзия » Другая
679 0 0

Скоростно завъртане...

Причерняване... Припадък.

Колко още от това ще има?

Въртящи се снежинки,

запълват всяка празнина,

всяко пространство, в което

ти се присаждаш като корен.

Като паразит.

Но не! За теб това не е достатъчно!

Ти искаш още да изпи(т)ваш чувствата ми!

Да ги привличаш, с очи да ги обвиваш

и бавно да изсмукваш въздуха им!

Затова сега снежинките изстудяват

пресните ми, топли рани.

Незараснали предишните, ти отваряш нови!

И пак, присаждането продължава...

Скоростно завъртане...

Причерняване... Припадък.

© Деси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??