Скоростно завъртане...
Причерняване... Припадък.
Колко още от това ще има?
Въртящи се снежинки,
запълват всяка празнина,
всяко пространство, в което
ти се присаждаш като корен.
Като паразит.
Но не! За теб това не е достатъчно!
Ти искаш още да изпи(т)ваш чувствата ми!
Да ги привличаш, с очи да ги обвиваш
и бавно да изсмукваш въздуха им!
Затова сега снежинките изстудяват
пресните ми, топли рани.
Незараснали предишните, ти отваряш нови!
И пак, присаждането продължава...
Скоростно завъртане...
Причерняване... Припадък.
© Деси Всички права запазени