25 сент. 2011 г., 16:11

Влакове насрещни 

  Поэзия » Любовная
693 0 8

Влакове насрещни,

необуздани светове.

Бързи, кратки срещи

и сбогуващи ръце.

Думи, хвърлени на вятъра

и разплакани очи,

а пероните задъхани

и отвсякъде тъга вали...

© Цветана Качерилска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??