Sep 25, 2011, 4:11 PM

Влакове насрещни 

  Poetry » Love
691 0 8

Влакове насрещни,

необуздани светове.

Бързи, кратки срещи

и сбогуващи ръце.

Думи, хвърлени на вятъра

и разплакани очи,

а пероните задъхани

и отвсякъде тъга вали...

© Цветана Качерилска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??