10 окт. 2018 г., 02:05

Власт 

  Поэзия
952 1 2

Ах ти власт,
зейнала си  паст,
телата продаде
душите изяде!

 

 Защо толкава желаем,
с теб  да поиграем, 
а после не помним дори,
даже кои сме били...?

 

Игра повярвай ми, опасна
е с властта прекрасна, 
в замяна, що дадеш,
себе си ще предадеш...

 

Ах ти власт,
зейнала си паст,
телата продаде
душите  изяде...

 

© Ралица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??