10.10.2018 г., 2:05 ч.

Власт 

  Поезия
929 1 2

Ах ти власт,
зейнала си  паст,
телата продаде
душите изяде!

 

 Защо толкава желаем,
с теб  да поиграем, 
а после не помним дори,
даже кои сме били...?

 

Игра повярвай ми, опасна
е с властта прекрасна, 
в замяна, що дадеш,
себе си ще предадеш...

 

Ах ти власт,
зейнала си паст,
телата продаде
душите  изяде...

 

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??