Ах ти власт,
зейнала си паст,
телата продаде
душите изяде!
Защо толкава желаем,
с теб да поиграем,
а после не помним дори,
даже кои сме били...?
Игра повярвай ми, опасна
е с властта прекрасна,
в замяна, що дадеш,
себе си ще предадеш...
Ах ти власт,
зейнала си паст,
телата продаде
душите изяде...
© Ралица All rights reserved.