20 авг. 2008 г., 21:25

Влизам 

  Поэзия
649 0 10
Не искам да си всяко мое "утре" -
щом способен съм и днеска на любов.
Не искам да се будя всяка сутрин,
безпомощен от своето легло
и да счупвам огледалото пред мен,
защото мойта памет то възвръща - 
за човека безсърдечен и студен,
живеещ в мойто тяло, мойта къща.

Не искам да си всяко мое "утре" -
щом мога да съм с теб и тази вечер.
Не искам всяка следваща минута
да те търся в свойте мисли надалече -
защото всъщност ти стоиш наблизо.
И галиш мойте устни със ветрило.
Не искам да те чакам още. Влизам -
в душата ти - дано да имам сили...

© Валери Шуманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??