29 мая 2011 г., 23:52

Влюбен съм 

  Поэзия » Любовная
628 0 0

Влюбен съм! Все ми е тая,

дали ще ида в ада или в рая!

Обичам те и ще живея,

така както мога и умея!

Стига ми само шепа пръст

и един малък каменен кръст,

не искам дори и цветя,

достатъчен е покров от трева.

Влюбен съм и искам да живея!

С теб, за това само копнея!

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??