6 окт. 2010 г., 20:44

Влюбен сън 

  Поэзия » Любовная
721 0 6

Като влюбен сън с въздишка нощем,

като шантава магия изврачувана.

Като чаша шоколад домашен,

летен дъжд

в море разхвърлено...

Прерисувам всяка безнадежност,

щом в очите ти надникне огънят.

Разцъфтяват лилии от нежност,

плувнали в сърцата ни разголени.

Като ято тръпки в нас преминало,

бурен снощен, оплевен без корена.

После сутрешно кафе под изгрева

до изчакано пробуждане на обеда.

Все така прелитат птиците

от година на година в спомени...

И дървото ни се  разклонява,

а в стъблото двама влюбени.

© Искра Радева Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??