28 нояб. 2008 г., 23:26

Влюбена жена 

  Поэзия » Любовная
482 0 0
Аз съм влюбена жена,
аз съм влюбена жена в живота, в любовта.
Аз съм влюбена жена в моите три слънца.
Късметът и любовта вървят ръка за ръка.
Влюби се и ти, раздай огън за нечие добро сърце...

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??