Nov 28, 2008, 11:26 PM

Влюбена жена 

  Poetry » Love
481 0 0
Аз съм влюбена жена,
аз съм влюбена жена в живота, в любовта.
Аз съм влюбена жена в моите три слънца.
Късметът и любовта вървят ръка за ръка.
Влюби се и ти, раздай огън за нечие добро сърце...

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??