20 июн. 2013 г., 15:09

Влюбени 

  Поэзия
389 0 1

Тихо е вече. Слънце не грее.

Бавно настъпва нощта.

Сърцето ми тръпне. Душата ми шъпне.

Устата жадува уста.

Луната във звездната люлка лежи.

Гледа от там замечтано.

Две горещи, любящи души,

в нежна прегръдка са сляти.

Две ръце пълни с обич и нежност,

две очи със светлина...

Устните - меки, любовно мълвящи,

търсят покой във нощта.

Как е приятно да си обичан и да обичаш в света!

В дните студени, дъждовни и сиви

в нас да живей Любовта!

 

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??