20 сент. 2021 г., 08:44  

Влюбени грешно 

  Поэзия » Любовная
278 4 5

Влюбени грешно

/Свидна/

 

Пристъпваш към мен света си нарамил,

пресяваш на времето пак греховете,

под немите сенки на самотата,

очакване в чаша наливам за тебе.

 

Душата ми още дълбаят сълзите,

които виновно рисуват пътеки,

а нямата болка скрита в очите,

търси пролука в мрака безпътен.

 

Два силуета сме влюбени грешно,

в грешна прегръдка сме на коленé,

а от небето една безнадеждност,

капе в очите ни..., а може би не!

 

© Евгения Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??