12 дек. 2010 г., 14:49

Водовъртеж 

  Поэзия » Любовная
694 0 22

 

Защо ме гледаш

въпросително и нямо?

Нима не знаеш!

Летен дъжд не съм,

да заръмя внезапно

сух да си останеш.

Порой съм.

Наводнявам.

Не е сън.

 

Водовъртеж съдбовен

ще настане.

Ако не те е страх,

ела се потопи!

Спасителна жилетка ли?

Хвърли я!

Ще доплуваме -

щом заедно сме

аз и ти.

 

 

22.11.2010

Julie

 

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??