27 авг. 2007 г., 10:49

Войнственост 

  Поэзия
544 0 7
Стоим един срещу друг с паяка
и се гледаме в упор.
Аз мисля-какво ще стане
ако го натисна с малкия си пръст,
а той-колко време ще трябва
да плете мрежа за да ме хване.

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??