Aug 27, 2007, 10:49 AM

Войнственост 

  Poetry
538 0 7
Стоим един срещу друг с паяка
и се гледаме в упор.
Аз мисля-какво ще стане
ако го натисна с малкия си пръст,
а той-колко време ще трябва
да плете мрежа за да ме хване.

© Валентина Шейтанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??