27.08.2007 г., 10:49 ч.

Войнственост 

  Поезия
537 0 7
Стоим един срещу друг с паяка
и се гледаме в упор.
Аз мисля-какво ще стане
ако го натисна с малкия си пръст,
а той-колко време ще трябва
да плете мрежа за да ме хване.

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??