12 янв. 2012 г., 00:11  

Волна птица 

  Поэзия » Гражданская
692 0 0

 

            ВОЛНА ПТИЦА

 

Как искам да не съм обвързан

и като птица волно да летя,

но не трябва да прибързвам,

съдба по-лоша да споделя.

 

Дали искам или не искам,

трябва на всичко да търпя,

зъби постоянно да стискам

и напред отново да вървя.

 

До гуша ми дойде от всичко,

себе си не мога да понасям!

Нищо в света не е добричко,

мисля на небето да се пренасям.

 

Там животът има друга форма,

поне така някъде съм чел.

Никой не ти определя норма

какво със себе си си взел.

 

 

Виена

16.10.2004

 

 

 

 

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??