13 мая 2008 г., 09:31

Воля 

  Поэзия » Философская
835 0 2
О, воля сила чудодейна,
елей за болната душа.
Излей духа ми като от гранит
и направи ме механизъм безотказен.
Гнева канализирай, като щит
да стане той за слабостта омразна.
И мотивиран от безмилостната нужда,
прегради да руша
и подчинен на навици железни,
да постигам чудеса.

© Авитохол Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??