13.05.2008 г., 9:31 ч.

Воля 

  Поезия » Философска
829 0 2
О, воля сила чудодейна,
елей за болната душа.
Излей духа ми като от гранит
и направи ме механизъм безотказен.
Гнева канализирай, като щит
да стане той за слабостта омразна.
И мотивиран от безмилостната нужда,
прегради да руша
и подчинен на навици железни,
да постигам чудеса.

© Авитохол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??