Преди да станат
врагове,
дали не са
били приятели?!
В друга сцена,
в друг живот?
Или пък роднини…
Дали съм ги обичала?!
Каквото им отнех
го връщам днес
и с лихвите.
Спекулантите са първи,
после идва ред
на интригантите.
Като лешояди,
хищно се почесват
и лихварите.
Злобните,
душманите,
завистниците
и клюкарите...
Махайте се!
Къш!
Имам само
празни шепи
състрадание.
© Росилина Хесапчиева Все права защищены