Врата
Колко пъти се виждам
в дъжд и слънце да вървя,
букетче в длани скътала
от думи неизказани, от чувства и цветя.
Виждам как го полагам
на гроб с моето име,
и чувам
как тихо се моля за тебе.
Че тази дупка в земята
не е за небитието.
Тя е всъщност вратата
отворена към небето.
© Албена Стефанова Все права защищены
С теб съм!!!