15 июл. 2007 г., 20:48

Вратичка 

  Поэзия
668 0 3
Нежност моя, разпиляна
във хиляди моменти без следа,
от разума ми окована,
във сънищата жадно те крада.

А денем те раздавам
на гладни, жадни - без душа,
даже малко не оставям,
знаейки, че сигурно греша.

И ден по ден повтарям
този адов, тежък кръговрат,
но вратичката отварям
към един самотен непознат.

© Тони Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??