15.07.2007 г., 20:48 ч.

Вратичка 

  Поезия
665 0 3
Нежност моя, разпиляна
във хиляди моменти без следа,
от разума ми окована,
във сънищата жадно те крада.

А денем те раздавам
на гладни, жадни - без душа,
даже малко не оставям,
знаейки, че сигурно греша.

И ден по ден повтарям
този адов, тежък кръговрат,
но вратичката отварям
към един самотен непознат.

© Тони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??