28 окт. 2009 г., 00:42

Време 

  Поэзия
568 0 4




Когато времето се изплъзва през пръсти
и часовникът гневно звънти,
аз отчаяно в шепите стискам
два мига за своите мечти.
А стрелките стоманени режат
безмилостно моя живот
и в саркофага на времето минало
погребват те грях и любов...

 

 

 

 

 


© Светла Стоименова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??