3 июн. 2009 г., 14:12

Време за стих 

  Поэзия
912 0 28

Дозирам жадното от устните

и нервното, накацало по дланите,

прецеждам тишината от усмивките

и пухкавите облаци в мечтите си.

 

С ръка им правя знак – да ме изчакат,

да ги разбъркам със безсъние,

да ги гримирам с истини,

преди дъждът да ги превърне в пауза.

 

А дотогава…

Време е за стихове…

За да запомниш

как нежно галят…

И… да те газят.

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??