5 нояб. 2008 г., 20:30

Време за възкръсване 

  Поэзия » Другая
769 0 10
От пепелта на миналите чувства
душата ми се готви да възкръсне.
Злобата я дърпа към земята.
Любовта разтваря й крилата.
И полита в синьото нагоре.
Благодаря ти, Боже!

© Илияна Каракочева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??