Nov 5, 2008, 8:30 PM

Време за възкръсване 

  Poetry » Other
820 0 10
От пепелта на миналите чувства
душата ми се готви да възкръсне.
Злобата я дърпа към земята.
Любовта разтваря й крилата.
И полита в синьото нагоре.
Благодаря ти, Боже!

© Илияна Каракочева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??