27 мар. 2007 г., 21:58

Времето да върна 

  Поэзия
855 0 4

Как искам времето да върна
и пак да те прегърна.
Всяка нощ до тебе да заспивам
и приказното утро да откривам.
Болката взаимно да споделим,
Любовта - да съживим,
от Красотата да се вдъхновим,
с криле щастливи да полетим
и от Смъртта да се освободим,
защото имали сме всичко.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??