Mar 27, 2007, 9:58 PM

Времето да върна 

  Poetry
853 0 4

Как искам времето да върна
и пак да те прегърна.
Всяка нощ до тебе да заспивам
и приказното утро да откривам.
Болката взаимно да споделим,
Любовта - да съживим,
от Красотата да се вдъхновим,
с криле щастливи да полетим
и от Смъртта да се освободим,
защото имали сме всичко.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??