27 янв. 2021 г., 10:55

Времето е относително!? 

  Поэзия » Другая
284 0 0

Времето е относително!?

 

За мен времето отдавна е спряло,

живея в други "подобни" измерения?

Духовенството години, така е оцеляло,

имали са представи в "други" оношения!?

 

За Бога...,какъв е този страх и очтаяние,

готови сме да търсим при всеки подаяние!

Нагласяме психическите настройки.. "блокиран",

Доза безразличие и ,ето така си ти "маскиран"?!

 

Да, някак си формата звучи доста егоистична,

но се замислете,че другата пък е песимистична?

Извора,откъдето се черпи "живата вода" е реален,

а земния.. измамлив и напълно парадоксален!?

 

 

26.01.2021 - вИЕНА

14,21мин... моментално

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??