Времето е относително!?
За мен времето отдавна е спряло,
живея в други "подобни" измерения?
Духовенството години, така е оцеляло,
имали са представи в "други" оношения!?
За Бога...,какъв е този страх и очтаяние,
готови сме да търсим при всеки подаяние!
Нагласяме психическите настройки.. "блокиран",
Доза безразличие и ,ето така си ти "маскиран"?!
Да, някак си формата звучи доста егоистична,
но се замислете,че другата пък е песимистична?
Извора,откъдето се черпи "живата вода" е реален,
а земния.. измамлив и напълно парадоксален!?
26.01.2021 - вИЕНА
14,21мин... моментално
© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.