24 сент. 2006 г., 08:16

Времето на първия позор 

  Поэзия
764 0 13
Времето на първия позор





Със времето на първия позор,

аз изхабих се вече,

остарях...

Сто години съм,

не виждате ли!

Грях!!

Неуспешни ли са те

или смислено живях?

Уморих се......

от съждения, преценки и надзор.

Досаднице-Амбиция, поспри!

С мечти избий страха ми,

душевна ласка сътвори!

Прегърни......

нещастието на позора ми!

...и забрави...



ЧАР......24.09.06

© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??